Disclaimer

Placeholder

Disclaimer

Ground Zero waardeert uw bezoek aan onze website. Hoewel de informatie op deze site zo accuraat en actueel mogelijk wordt gehouden, is het recht om wijzigingen aan te brengen in deze informatie te allen tijde voorbehouden. Bijgevolg kunnen op generlei wijze rechten worden ontleend aan de inhoud ervan.

 

2003 Ground Zero

Alle auteursrechten en andere rechten op de inhoud van deze website, dat wil zeggen alle tekst, afbeeldingen, software of informatie in andere vormen, behoren toe aan Ground Zero B.V. Informatie op deze site, ongeacht de vorm waarin deze wordt weergegeven, zoals tekst of afbeeldingen mogen niet gewijzigd, gereproduceerd, overgedragen of gedistribueerd worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming. Vanwege de interactiviteit van Ground Zero.nl en de mogelijkheid voor bezoekers om berichten te plaatsen, kan deze site links bevatten naar andere sites die niet gelieerd zijn aan Ground Zero. Ground Zero is op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud of het gebruik van die sites of voor de gevolgen van een bezoek aan een site die hieraan is gekoppeld.

 

E-mails of privéberichten verzonden door Ground Zero

Informatie verzonden door Ground Zero via e-mail of privébericht is alleen bestemd voor de geadresseerde. Deze informatie mag niet worden gebruikt door andere partijen dan de geadresseerde. Reproductie, openbaarmaking, verspreiding en / of verstrekking van deze informatie aan derden is verboden. Ground Zero staat niet in voor de juiste en volledige overdracht van de inhoud van verzonden e-mails of privéberichten of voor de snelle ontvangst ervan. Tenzij duidelijk anders vermeld in een e-mail, kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend aan informatie die aan u is verzonden.

 

Visueel materiaal

Terwijl vrijwel alle foto's op deze site afkomstig zijn van onze fotografen of zijn gebruikt of hergebruikt met de toestemming van organisatoren, clubs, dj’s en boekingskantoren, kan er een foto op de site terechtkomen waarvoor we niet de uitdrukkelijke toestemming hebben ontvangen voor publiceer het wel. Als dit het geval is, en als u meer informatie wilt ontvangen over of een wijziging in ons beleid wilt zien, kunt u ons dit laten weten via [email protected] Zero.com

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »